"Гена поводився дуже безтурботно": Друг Кернеса розповів, від кого мер Харкова міг заразитися коронавірусом

За словами Павла Фукса, Кернесу "було важливо показати, що він не боїться інфекції".

Геннадій Кернес міг заразитися коронавірусом від своєї домробітниці. При цьому він ставився до пандемії безтурботно і нехтував маскою. Про це в інтерв'ю розповів друг Кернеса, бізнесмен Павло Фукс, відповідаючи на відповідне запитання журналістів, передають Патріоти України.

"Кажуть, що [заразила] домробітниця. Ходила навкруги, кашляла в масці. Гена був в цьому плані досить безтурботним. Виходив на вулицю абсолютно без маски", - зазначив Фукс.

За його словами, Кернесу "було важливо показати, що він не боїться пандемії". "Він боровся за те, щоб працювало метро, бізнес, щоб місто не зупинялось. Коли відкривали фонтан на День міста, я такої кількості людей ніколи не бачив. Всі фотографувалися, притискалися, обіймалися. Через це він постраждав, плюс, ця жінка, яка його одягала», - підсумував Фукс.

Джерело: Страна

"Тут є великий простір для подальшої роботи": Клімкін розповів, хто у світі може натиснути на Росію щодо завершення війни в Україні

субота, 4 травень 2024, 8:22

Якщо у вищого керівництва Китая виникне потреба у припиненні війни в Україні, Пекін зможе цього добитись. І хоча КНР не може вказувати Росії безпосередньо, лише у цій країни достатньо впливу на РФ. Про це OBOZ.Talk розповів дипломат, ексміністр закордо...