Генерал Бурба розповів, як Зеленський з Єрмаком продовжують "вставляти палки в колеса" у справі "вагнергейту

Колишній глава Української розвідки, генерал-полковник Василь Бурба у відвертому інтерв'ю телеканалу «Сьогодні» розповів про пропозицію «поїхати послом до однієї з країн» в обмін на заперечення самого факту існування справи «вагнерівців». Він відмовився, після чого, за його словами, у хід пішли погрози кримінальними справами, зняття охорони та заборона на виїзд з України, зазначають Патріоти України.

Крім того, колишній керівник військової розвідки заявив, що операція провалилася через її перенесення та ймовірний дзвінок з України до Білорусі.

«Основний варіант для мене — це дзвінок до Білорусі і це зрада. У нас є люди, які працюють не на Україну, а на інші держави, є „кроти“, які роблять все для того, щоб подібні операції не увінчалися успіхом. Якщо був подібний дзвінок до Білорусі, то президент України мав би знати про нього», — заявив в інтерв'ю Василь Бурба.

Також, за його словами, йому вже понад 2 місяці не дають підписати протокол з його показаннями Парламентській тимчасовій слідчій комісії. Причин затримки, крім спроби фальсифікувати свідчення, генерал не бачить.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....