Генерал-майор Буданов очолить Міністерство оборони, що абсолютно логічно, - Арахамія

Генерал-майор Кирило Буданов, який зараз є начальником ГУР, очолить Міністерство оборони. Кого розглядають на його місце поки що невідомо. Чутки про те, що у Міністерстві оборони плануються кадрові зміни, офіційно підтвердив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

Верховна Рада голосуватиме на найближчому засіданні

Напередодні низка ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомила, що на посаду очільника Міноборони винесуть кандидатуру начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова. "Генерал-майор Кирило Буданов очолить Міністерство оборони, що абсолютно логічно для воєнного часу", – сказав Давид Арахамія.

Він наголосив, що "війна диктує кадрову політику". Арахамія пояснив, що "час і обставини потребують посилення та перегрупування". Ворог готується наступати, тож силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики.

Інші кадрові зміни

  • Олексій Резніков у рамках уряду переведуть на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості.
  • Міністром внутрішніх справ стане Ігор Клименко.
  • Також Верховна Рада розгляне призначення Василя Малюка на посаду очільника СБУ.

Джерело: 24 канал

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...