Генерал Наєв розповів, як українські війська готуються зустрічати ворога з півночі

Охорону та оборону державних об'єктів критичної інфраструктури у Північній операційній зоні посилили. Проводиться ряд заходів зі зміцнення кордону та підступів до нього, взаємодія підрозділів різних відомств. Про це у своїй заяві щодо протидії проникненню диверсійно-розвідувальних груп противника на об'єкти критичної інфраструктури наголосив командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, для відбиття можливого проникнення на територію України озброєних військових груп ворога, на основних маршрутах облаштовані вогневі опорні пункти. Організовано також взаємодія з підрозділами всіх Сил оборони щодо порядку оповіщення у разі виявлення диверсійно-розвідувальних груп противника.

"Щоденно на ділянках відповідальності виставляються посилені прикордонні наряди, здійснюється моніторинг прилеглої території з використанням безпілотної авіації. Ведеться постійне спостереження за повітряною обстановкою всіма засобами протиповітряної оборони", ‒ зазначив Наєв.

Він також запевнив, що проводиться додаткове інженерне облаштування позицій.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...