Генерал РФ потрапив на концерт Кобзона: ЗСУ знищили сотню орків разом з начштабу армії

В результаті потужного вогневого удару по передовому командному пункту 2-ї армії російських окупантів в Харківський області ліквідований генерал Симонов, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, генерал-рашист був знищений в результаті удару ЗСУ в районі Ізюма "За розвідданими, попередньо близько 100 "двохсотих". Начальник штабу попередньо також в числі загиблих. Генерал Симонов відправився на концерт до Кобзона", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше повідомлялося про те, що Збройні Сили України знищили пункт управління противника в селищі Забавне Харківської області. Відповідне відео з кадрами ураження позицій російських окупантів опубліковано в Мережі. "Судячи з кадрів, знищено багато техніки і живої сили противника", - йдеться в підпису до відео.

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...