Генерал СБУ Шайтанов готував замах на Авакова, - заступник глави МВС

За словами Антона Геращенка, це був би вже не перший замах на Авакова.

Підозрюваний у держзраді генерал-майор СБУ Валерій Шайтанов готував замах на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив заступник глави МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

«Я сьогодні вранці розмовляв з міністром внутрішніх справ. Він сказав, що так, дійсно, Служба безпеки та її оперативні канали передавали нам, що генерал-майор Шайтанов, крім замаху на Адама Осмаєва працював і над тим, щоб організувати замах на міністра внутрішніх справ», – повідомив він.

За словами Геращенка, це був би вже не перший замах на Авакова. «Я дякую співробітникам СБУ за ефективну роботу та затримання небезпечного державного злочинця і шпигуна», – додав заступник глави МВС.

Говорячи про те, що йому відомо про спецоперацію по затриманню генерала СБУ, Геращенко сказав: «Те, що мені відомо: генерал Шайтанов контактував з співробітниками ФСБ, виїжджав для цього в закордонні відрядження, але наші європейські та американські колеги контролюють ситуацію з російськими агентами, – вони передали інформацію СБУ про те, що генерал СБУ має дивні зв’язки і контакти з російськими розвідниками». Після цього, за його словами, Шайтанов «був узятий в глибоку розробку і виведений на чисту воду».

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...