Генерал Сирський проінспектував Бахмутський напрямок: "Ми б'ємо ворога і продовжуємо утримувати стратегічні рубежі... Кожен тут - герой"

Генерал Олександр Сирський перевірив позиції українських військових

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський перевірив позиції українських військових на Бахмутському напрямку. Генерал проїхав усією лінією зіткнення, був у частинах, які тримають весь Бахмутський фронт. Про це йдеться в Телеграм-каналі Сирського.

"Бахмутський напрямок. Наша оборона триває. Проїхав усією лінією зіткнення, був у частинах, які тримають весь Бахмутський фронт. Тут ми працюємо разом із командирами та воїнами над плануванням операцій, штурмових дій та оборони, контролюємо ситуацію безпосередньо на місцях", - повідомив він.

Українські військові продовжують утримувати стратегічні рубежі.

"Підтримав наших воїнів, для мене важливо перебувати пліч-о-пліч із ними в такий час. Ми б'ємо ворога, часто несподівано для нього, і продовжуємо утримувати стратегічні рубежі. Воїни, які здійснюють активні штурмові дії із захоплення позицій росіян, отримують заохочення та винагороду. Кожен тут - герой", - заявив Сирський.

Він підкреслив, що росіяни зазнають великих втрат.

"Ми знищуємо їхній кадровий і наступальний потенціал", - додав Сирський.


"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...