Генерали "совка": У Харкові курсантів змушують розгрібати помиї, мити бордюри і карають за чіпси

У Національній академії Національної гвардії України в Харкові курсантів змушують робити різну вуличну роботу, а за найменший непослух карають негуманним способом. Про це повідомляє колишній лідер одеського осередку «Правого сектора» і активіст Сергій Стерненко у своєму блозі, зазначають Патріоти України.

Чоловік розповів, що після скандалу з випускниками-нацгвардійцями, які танцювали під пісню російського співака Олега Газманова, курсанти почали писати йому про інші проблеми в академії.

Стерненку надіслали фото і відео, на яких видно, що учні в Національній академії миють бордюри, підмітають пісок і розгрібають помиї. Курсанти скаржаться, що їх змушують робити інші роботи, які невластиві військовій службі.

На одному з нижче опублікованих фото, за словами активіста, курсантів покарали триманням стільців у повітрі через чіпси, знайдені сержантом у тумбочці.

На другому знімку – майбутнє нацгвардійці віджимаються в протигазах через неправильно застелене ліжку одного з курсантів.
«Якщо по першій ситуації керівництво академії ще зможе якось “відмазатися”, сказавши, ну подумаєте, просто вирішили змусити курсантів трохи попрацювати, то у випадку з цими двома фото – ситуація серйозна. Це називається катування. Курсантів принижують, над ними знущаються і керівництво про це знає. У мене два питання: якими офіцери стануть у майбутньому, якщо їх так виховують, і друге – чим ми відрізняємося від РФ, якщо над нашими військовими знущаються і вважають, що все добре», – зазначив Стерненко.


Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...