Генератор "геніальних" рішень: Новим куратором по Донбасу може стати добре відомий усім улюбленець Путіна

Глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін може незабаром зайняти пост глави Адміністрації президента РФ. Водночас не виключається, що Рогозін може стати помічником Путіна. У цьому випадку його також можуть зробити кремлівським куратором по Донбасу. Про це повідомляє "Медуза" з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За словами співрозмовників, Путін давно любить Рогозіна і навіть готовий йому дати віце-прем'єрську посаду.

Що відомо про Дмитра Рогозіна

Кар'єра Рогозіна в політиці почалася ще в 1980-х роках. До розпаду СРСР він працював у міжнародних представництвах, а після - двічі був депутатом Держдуми. У 2008 році Рогозін став представника Росії при НАТО, а також працював в уряді. З 2018 року Путін призначив його главою "Роскосмосу".

Рогозін неодноразово "відрізнявся" своїми "патріотичними" виразами через що, за даними ЗМІ, і подобається главі Кремля. Так, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, він неодноразово погрожував ядерною зброєю.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...