"Геніальний план" порятунку врожаю: Глава мінсільгоспу РФ закликала молитися пророку Іллі і ставити свічки

Після того, як травневі заморозки призвели до втрати РФ близько 20 млн тонн врожаю зерна, країна-агресор зіткнулася ще й з небувалою посухою, зазначають Патріоти України.

У зв’язку з цим одразу у п’яти російських регіонах (Забайкалля, Воронезька, Ростовська, Орловська та Брянська області) були змушені оголосити режим надзвичайної ситуації.

За словами міністра сільського господарства РФ Оксани Лут, наразі на зазначених територіях доводиться сіяти «практично у пісок». «Спочатку у нас були поворотні заморозки, потім із квітня почалася посуха. Сибір у нас залило… І сарана налетіла, а ще в останній тиждень на півдні був пісок (піщані бурі)», — виправдовується чиновниця.

При цьому єдиним виходом із ситуації, що склалася, Лут бачить «молитву до пророка Іллі», який у росіян вважається «покровителем грому, дощу і врожаю». «Дуже треба йти до церкви і ставити свічку Іллі за те, щоб пішов дощ. Усіх закликаю», — поділилася глава мінсільгоспу РФ своїм геніальним планом.

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

У США політик-республіканець "позичив" родину друга заради перемоги на виборах, а далі щось пішло не так

вівторок, 8 жовтень 2024, 15:04

Деррік Андерсон, кандидат від Республіканської партії, який балотується до Конгресу в американському штаті Вірджинія, потрапив у халепу після того, як позичив сім'ю свого друга для агітаційного відео. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Укра...