"Геніальний стратег домігся того, що німецьку бригаду перекидають прямо до кордонів Росії": У Bild вказали на великий провал Путіна

Російський правитель Володимир Путін, який вважає себе "геніальним стратегом" отримав протилежне до того, чого хотів. Таку думку висловили експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке та австрійський політолог Густав Карл Грессель, передають Патріоти України.

Вони нагадали, що 1999 року, коли Володимир Путін прийшов до влади, до НАТО вступили три країни колишнього Варшавського договору: Польща, Угорщина та Чехія.

З того часу російський диктатор постійно вимагав зупинити розширення НАТО на схід до кордонів РФ. Однак його агресивна політика призвела до протилежного: за час його правління до альянсу вступили ще 13 держав. Причому керівництво НАТО багато років відмовляло, наприклад, країнам Балтії. Їх прийняли після 10 років наполегливих прохань, як сьогодні відбувається з Україною та Грузією.

Навіть після вступу до НАТО країни Східної Європи роззброювалися, скасовували військову службу, скорочували військові витрати та розмір армій. Тим самим вони сигналізували Москві, що не хочуть війни. Однак російська пропаганда заплющувала на це очі та твердила про загрозу з боку НАТО.

"Геніальний стратег Володимир Путін домігся того, що німецьку бригаду перекидають прямо до кордонів Росії. Геніальний стратег Володимир Путін, який весь час прагнув зупинити НАТО, досягнув рівно протилежного. А саме те, що кордон НАТО з Росією подвоївся після початку війни в Україні", - сказав Рьопке.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...