Генштаб доповів, скільки ракет та дронів держава-терорист Росія вночі випустила по Україні

Усі повітряні цілі були знищені українськими захисниками.

Росія продовжує застосовувати тактику терору, намагаючись залякати населення України.

Так, за попередніми даними, у ніч на 2 червня ворог застосував для ударів 15 крилатих ракет та 18 іранських ударних БпЛА Shahed. Тип ракет ще уточнюється. Про це вранці повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Усі повітряні цілі були знищені українськими захисниками.

Загалом протягом минулої доби російські загарбники завдали 12 ракетних ударів із застосуванням 10 балістичних та крилатих ракет типу "Іскандер" по Києву. Усі ракети знищили українські сили ППО. Окрім того, ворог завдав ударів двома зенітними керованими ракетами С-300 по Харкову.

"Росія також завдала 46 авіаційних ударів та здійснила 107 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені мирні громадяни, серед яких діти. Пошкоджено дитячу поліклініку, житлові багатоквартирні будинки, приватні будинки та інша цивільна інфраструктура", – йдеться у повідомленні.

У Генштабі додають, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...