Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України.

"Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил України та її керівництва. Офіційно повідомляємо, що взаємодія з медіа, підготовка інформаційних повідомлень та їх поширення є в компетенції управління зв'язків із громадськістю ЗСУ. Планування та координацію комунікаційних заходів у ЗСУ забезпечує управління стратегічних комунікацій Генштабу", – ідеться в пості.

Військові зазначили, що "питання комунікацій Збройних сил України узгоджуються виключно з наративами та комунікаційними планами Міністерства оборони і націлені на посилення обороноздатності України та здійснюються в інтересах виконання завдань ЗСУ".

"Система комунікацій ЗСУ розбудовується та функціонує без залучення інших осіб, зокрема колишніх заступників міністра оборони України. Просимо не втягувати Збройні сили України у політичну боротьбу, послуговуватися лише офіційною інформацією, яка поширюється верифікованими каналами ЗСУ, та дотримуватися інформаційної гігієни", – заявили в Генштабі.

Заяву Генштабу прокоментувала у Telegram колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. "Вірте офіційним джерелам. Усі, хто поширює фейк про те, що я нібито працюю в Генштабі, могли просто туди зателефонувати і спитати або направити запит. Але офіційна відповідь Генштабу не додасть переглядів, бо сенсації немає", – написала вона.

Маляр зазначила, що займається роботою з німецькими та британськими кінематографістами.

Про те, що Маляр начебто "офіційно очолила комунікації Генштабу", заявив 16 квітня у Telegram нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.


Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...