Генштаб ЗСУ підтвердив успішний удар по центру зв'язку ЧФ РФ у Севастополі. Також уражено великі десантні кораблі "Ямал" та "Азов". Окупанти бідкаються про "трагічно великі втрати"

Увечері 23 березня у тимчасово окупованому Криму пролунала серія сильних вибухів. Уже вранці у Генеральному штабі ЗСУ підтвердили серйозні втрати ворога на українському півострові.

Зокрема, успішного удару було завдано по центру зв'язку окупантів. Також уражені кораблі "Ямал" та "Азов". Про це повідомили у Генеральному штабі ЗС України.

За інформацією Генштабу, ударів по російських загарбниках у тимчасово окупованому Криму було завдано одразу в кількох локаціях. Зокрема, уражені великі десантні кораблі "Ямал" та "Азов".

Також було завдано вогневого ураження по центру зв'язку та кількох об'єктах інфраструктури чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі.

Своєю чергою кремлівські пропагандисти назвали удари по Севастополю "трагічними". У РФ поскаржилися, що в результаті ракетної атаки було ліквідовано понад 30 загарбників та пошкоджено три літаки. При цьому росіяни заявили, що ціллю атаки став "добре замаскований командний пункт, у якому під час удару було понад два десятки офіцерів".

Пропагандисти стверджують, що серйозних втрат зазнали морпіхи. За інформацією росЗМІ, знищено 34 військових, 11 з них – офіцери. Також у РФ заявили, що ще близько 40 окупантів поранено.

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...