Герасимов спробував "реформувати" армію РФ, заборонивши бороди, це назвали фарсом, - розвідка Британії

Генерал російської армії Валерій Герасимов після призначення командувачем окупаційних військ в Україні спробував "реформувати" їх. Почав він свої методи з покращити повсякденної дисципліни в розгорнутих підрозділах, передають Патріоти України.

Відколи воєначальник прийняв командування, офіцери намагалися припинити серед загарбників носіння борід і неформальної форми, поїздки на цивільних авто та використання мобільних телефонів. На це вказалабританська розвідка.

Зазначається, що заходи Герасимова були зустрінуті окупантами скептично. Причому найбільші глузування послідували за його спробами покращити "стандарти гоління" солдатів.

Так звані влади "ДНР" назвали розстановку пріоритетів від Герасимова "фарсом", який "ускладнить процес знищення ворога".

Власник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин також не упустив шансу розкритикувати військове керівництво ЗС РФ. Він заявив, що "війна – є часом активних і сміливих, а не голених".

"Російські сили продовжують зіштовхуватися з оперативним глухим кутом і важкими втратами. Те, що Герасимов приділяє пріоритетну увагу в основному незначним нормативним актам, ймовірно, підтвердить побоювання багатьох його скептиків у Росії", – вважають у розвідці Британії.

Там додали, що, як і міністра оборони РФ Сергій Шойгу, генерала Герасимова все частіше вважають "відірваним від реальності" та "зосередженим на презентації, а не на суті справи".


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...