Герб Таллінна: Зеленський отримав особливу нагороду (фото)

Президент України Володимир Зеленський отримав Герб Таллінна - нагороду, яку вручають на знак особливої пошани. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Офісу президента, передають Патріоти України.

Зазначається, що рішення про відзначення Зеленського міська рада Таллінна ухвалила 5 травня. У ОП додали, що нагороду для президента мер Таллінна Євген Осіновський передав першому заступнику голови Верховної Ради Олександру Корнієнку, який перебуває з візитом в Естонії.

Осіновський зауважив, що ця відзнака демонструє солідарність Таллінна та його мешканців з народом України, і підтримку його в героїчній боротьбі з російською агресією.

"У Європі у 21-му столітті немає місця насильницькій зміні кордонів, вбивству людей та бомбардуванню міст. Я впевнений, що ми виграємо цю війну. Бажаю вашому президентові та вашому народу успіхів у цій війні, що є важливим для всього світу. Впевнений, що Естонія, наш народ і Таллінн потужно стоять з вами в цій війні. Слава Україні!", - наголосив він.

Осіновський, слова якого наводить ОП, переконаний, що Україна та її народ мають перемогти, щоб мирно й самостійно обирати свій подальший шлях.

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...