Герой АТО вибачився перед Міноборони за фейк про "пластикові" медалі для ЗСУ

Мартін Брест зізнався, що випадково поширив фейк про "пластикові" медалі для ветеранів

Ветеран АТО Мартін Брест вибачився перед Міністерством оборони України через свій допис про те, що учасникам війни на Донбасі нібито видають пластикові медалі. Він заявив, що ця інформація виявилася фейком. Спростування власних слів захисник України опублікував на особистій сторінці у Facebook і сказав у своє виправдання, що ненавмисно ввів усіх в оману, зазначають Патріоти України.

"Я повинен вибачитися перед тими людьми, яких, хоч і мимоволі, обдурив своїм постом про медаль, і перед Міністерством оборони України. Емоції при виявленні цих надлегких медалей били просто через край", – написав Брест.

За словами ветерана, спочатку його збентежила вага медалі – адже сплав виявився настільки легким, що дуже нагадав пластик.

"На моє прохання хлопці спробували підпалити, чекаючи, що медаль розплавиться. Але сплав нагрівся. Скріншот із цього відео – під постом. Я поквапився з висновками, запостив неперевірену інформацію і вчинив відверто хр*ново", – визнав свою неправоту Брест.


Мартін Брест зізнався, що випадково поширив фейк про "пластикові" медалі для ветеранів Facebook Мартіна Бреста

Підсумовуючи, він зазначив, що зрозуміє, якщо Міноборони подасть на нього до суду, адже його вина беззаперечна.

"Зберігати гарну міну при поганій грі не вважаю за потрібне, виправдовуватися або захищатися теж – наплужив, відверто лажанувся. Ще раз приношу вам свої вибачення", – підсумував Брест.


Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...