Герой бився із російськими окупантами на Донбасі: В Україні загинув перший чеський солдат-доброволець

Багато іноземців стали пліч-о-пліч із ЗСУ, щоб не дати російським окупантам захопити Україну. На жаль, серед героїчних іноземців також є втрати, інформують Патріоти України.

Як тільки Росія розпочала повномасштабну війну проти України, багато воїнів з різних країн світу прибули до нашої країни, щоб зупинити російських окупантів. Ці герої вирішили відстояти загальнолюдські цінності та показати, що світ не буде байдуже спостерігати за злочинами Росії.

Очільник МЗС Чехії Ян Липавський підтвердив, що у війні проти російських окупантів загинув перший чеський доброволець. Герой бився з росіянами на Донбасі.

Раніше чехи повідомляли, що воїн з Тршебіча загинув внаслідок влучання мінометного снаряда. Про інші деталі трагедії не повідомляється.

У травня близько 100 чеських добровольців отримали від президента Мілоша Земана дозвіл на приєднання до ЗСУ, декільком сотням він відповів відмовою. Скільки чехів зараз пліч-о-пліч з нашими воїнами стримують російських окупантів – наразі невідомо.

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...