"Герой Дебальцева": Шуфрич зробив дивну заяву про Киву й згадав про Порошенка

Нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, родина якого, за даними журналістів, зареєструвала майно в Криму за російським законодавством, зробив дивну заяву про свого однопартійця Іллю Киву. Той наразі перебуває в Іспанії й озвучує проросійські заяви. В ефірі ток-шоу "Право на владу" Шуфрич назвав Киву "героєм Дебальцевого", передають Патріоти України.

"Кива - подобається комусь, чи ні - це один з героїв Дебальцева. Він на собі виводив поранених і мертвих товаришів під Дебальцевим. Це Ілля Кива. Після цього, коли це сталося, він сказав: "Порошенко нас зрадив", і почав жорстко критикувати Порошенка", - сказав депутат. Реагуючи на ці слова, присутній в студії нардеп Ігор Палиця, сказав: " У мене по Киві немає питань. Йому або до лікаря, або в тюрму".

Нагадаємо, що нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива після того, як утік до Іспанії на тлі загрози повномасштабного наступу Росії, заявив, що "зробить усе, щоб країна відродилась". Скандальний депутат раптом згадав, що він – громадянин України, водночас заявив, що "любить і поважає Росію".

"Я люблю і поважаю Росію, проте я громадянин України та українець за національністю! Я народився і мої діти народилися на цій землі, у ній лежать мої предки, настане час - і я ляжу поруч з ними", - висловився нардеп.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...