Герої не мають сидіти через нелюдські інтриги "слуг" - люди скинулись, хто скільки зміг: Генерал Павловський вийшов із СІЗО

Від бойового офіцера вимагали лише одне - дати покази, хай навіть вигадані, проти Порошенка. За відмову грозились згноїти живцем. Невже Україна перетвориться на мерзенну людожерську диктатуру, на кшалт Білорусі та Росії?

Генерал-лейтенанта Збройних сил України, екс-заступника Міністра оборони України Ігоря Павловського відпустили з-під варти після внесення 18 млн грн застави. Про це повідомив адвокат Ростислав Кравець, зазначають Патріоти України.

Слід зазначити, що необхідні 18 мільйонів гривень для звільнення Павловського зібрали Фонд Порошенка разом з ГО “Солідарна справа громад”. Так, 2 мільйони 100 тисяч гривень зібрали завдяки акції в соцмережах, в якій взяло участь понад 6 тис.осіб. 15 мільйонів 900 тисяч гривень були додані Фондом сім’ї Петра Порошенка.

“Я хочу подякувати кожній людині, яка вносила свою посильну лепту в збір коштів на внесення судової застави за незаконно ув’язненого генерала. Як ми і обіцяли, ми з Мариною решту суми, яка потрібна, щоб генерала Павловського звільнити на свободу, внесемо з нашого благодійного фонду прямо сьогодні. Для того щоб вже завтра Ігор Валентинович був вдома разом з сім’єю”, – заявив напередодні Порошенко.
  • 2 липня ДБР повідомило про підозри посадовим особам Міноборони і «Кузні на Рибальському» через постачання до ЗСУ військової техніки низької якості.
  • Суд заарештував на два місяці голову правління ПрАТ “Кузня на Рибальському” Валерія Шандру.
  • Петро Порошенко заявив, що судилище над генералом Павловським-це системне переслідування з боку влади українських генералів, волонтерів та активістів.
  • Печерський райсуд Києва 12 липня обрав запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави в 475 млн грн.
  • 29 вересня Апеляційний суд відхилив скаргу захисників Павловського і залишив його під вартою з альтернативою застави майже 40 млн грн. Пізніше суму застави зменшили до 18 млн грн.

"Слів багато, але мало дій": Французька армія не готова до такої війни, як в Україні, - європейський генерал

неділя, 5 травень 2024, 6:39

Французька армія не здатна потягнути війну, яку ведуть зараз ЗСУ. А заяви президента Франції Еммануеля Макрона про готовність відправити війська в Україну, є порожніми балачками. Про це в інтерв’ю виданню Boulevard Voltaire заявив відставний французьки...

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...