"Герой" "русского мира": У РФ вагнерівець після повернення з війни проти України вбив та спалив багатодітну матір

У Росії екс-бойовик ПВК "Вагнера", який повернувся з війни проти України, вбив та спалив багатодітну матір. Про це повідомляє російське видання "Сирена", передають Патріоти України.

33-річний ексвагнерівець Олександр Тюмаков задушив свою знайому багатодітну матір та спалив автомобіль із її тілом.

Злочин було скоєно в селі Анучіно Приморського краю РФ, куди бойовик повернувся після участі у ПВК "Вагнер". У "Вагнер" він потрапив у грудні 2022 року і повернувся з фронту з трьома "медалями". Завербували його, найімовірніше, просто з колонії.

11 лютого 2016 року Тюмакова засудили на 10 років і 10 місяців колонії відразу за кількома тяжкими статтями: "розбій", "знищення чужого майна" та "вбивство малолітньої чи іншої безпорадної особи з корисливих спонукань". Також він був раніше засуджений за дрібні крадіжки.

Зазначимо, що в РФ випадки, коли "герой СВО", який повернувся з війни проти України, вчиняє нові злочини, стали буденністю.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...