"Героїчно воюють з соснами у лісах Луганщини": СБУ показала відео з телефону кадирівця-тіктокера

СБУ отримала доступ до телефону одного з кадирівців, який приїхав на війну до України. Із вмісту телефону загарбника, зокрема, стало ще більш зрозуміло, чому деякі підрозділи кадирівців називають "тік-ток військами", передають Патріоти України.

"Адже замість боїв з українськими захисниками, ці "піхотинці путіна" героїчно воюють з… соснами у лісах Луганщини", - повідомили в СБУ. У спецслужбі кажуть, що кадирівці неодноразово знімають по декілька дублів із пострілами з РПГ, щоб вийшли "яскравий" ролик і "масштабна битва".

"Подивіться самі…20 секунд у "тік-ток" – і ти майже виграв війну в трьох соснах", - підсумували в СБУ.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...