Герцогиня Кембриджська картає себе й досі: Яка подія затьмарила заручини Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Принц Вільям і Кейт Міддлтон одружилися у 2011 році та в цьому році вже відзначать десяту річницю весілля.

Онук королеви Єлизавети зробив пропозицію Кетрін 20 жовтня 2010 року під час спільної відпустки в Кенії. Як повідомляє Marie Claire, тоді пара вирішила зберегти інтригу й повідомила радісну звістку родичам через кілька тижнів, передають Патріоти України.

І як з’ясувалося, герцогиня Кембриджська картає себе за це рішення. Кейт і Вільям побралися планували офіційно оголосити про заручини третього листопада. Але майбутня герцогиня «була убита горем», оскільки напередодні в 90-річному віці пішов з життя її дідусь Пітер.

«Вільям супроводжував Кейт на похоронах. Вона була сильно засмучена тим, що не встигла розповісти дідусеві про заручини з принцом. Він був би щасливий дізнатися про їхнє одруження», — пише у своїй книзі Kate: Our Future Queen (Кейт: наша майбутня королева) королівська експертка Кеті Ніколл.

Про заручини було оголошено 16 листопада відразу після того, як Вільям і Кейт повідомили своїм близьким, але королева була поінформована раніше всіх, оскільки принц був зобов’язаний отримати її схвалення.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...