"Геть біндєровскій бєспрєдєл!": Партнер Зеленського обурився забороною російським артистам на в'їзд в Україну

Є ж непідкупний український суд, котрий і тільки котрий мусить все це розглядати, переконує друг президента.

Андрій Яковлєв. Фото: скріншот з відео.

Андрій Яковлєв, бізнес-партнер президента Володимира Зеленського, відповідальний за кіновиробництво студії «Квартал 95» вважає, що заборона російським артистам на в’їзд в Україну повинна пом’якшуватися, передають Патріоти України.

«Звичайно, серед російських акторів і режисерів є одіозні особистості, які займаються пропагандою і відверто висловлюються проти України. Таким, звичайно, потрібно забороняти в'їзд і контент (стрічки за їх участю – ред.). А у нас забороняли в'їзд усім підряд», - сказав Андрій Яковлєв в інтерв’ю для Детектор Медіа.

Співвласник групи «Квартал 95» пропонує, щоб усі питання щодо заборони по кожному суперечливому прикладу вирішувалися через суд. «Потрібно розбирати кожен конкретний приклад», - уточнив він.

Андрій Яковлєв – співвласник трьох компаній групи ( «Квартал ТВ», «Інвест аніма», «Продюсерський центр «Ліга сміху»). Після обрання Володимира Зеленського на пост президента України Андрій Яковлєв разом з Борисом Шефіром залишилися відповідальними за цей бізнес.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...