Гетьманцев - друг таксистів: "Слуги" Зеленського придумали, кому ще з підприємців нав'язати касові апарати

У Верховній Раді розробили законопроєкт про обов'язкові касові апарати для українських таксистів. Зараз документ на стадії погодження з Міністерством інфраструктури. Його мають зареєструвати цього місяця, повідомив голова податкового комітету Ради Данило Гетьманцев "Українській правді", зазначають Патріоти України.

"Я вірив, що законопроєкт буде внесений восени, не вдалося. Думаю, що вже в січні ми його побачимо. Я досить жорстко вимагаю, щоб він з'явився", - сказав він.

Гетьманцев каже, що це буде остання галузь, яку мають намір фіскалізувати.

"Ми ухвалили закони, які запровадили РРО, антиофшорний закон, податок на Google, реформу податкової відповідальності – №1210, податковий закон №5600, ми прибрали всі корупційні пільги. Усі. Ми повинні поставити крапку чи крапку з комою на кілька років", – сказав він.

Про закон почали говорити в серпні 2021 року.

"Ми повинні зобов'язати кожного таксиста мати програмний РРО, який не важко встановити на телефон. Це може бути індивідуальна зайнятість або робота зі службами таксі", - говорив депутат.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...