Гібридна" справа під амофором московського батюшки: Митрополит РПЦ переховує в нетрях Чорнобильської зони "божих людей"-нелегалів з Росії

В обезлюдненій місцині облаштовано опорний табір для перекидання нелегальних нелегалів, котрі не бажають "світитися" перед правоохоронними структурами України

!Напевно не всім відомо, але Житомирський митрополит Московського патріархату Никодим має у м. Чорнобилі, прямо у Зоні відчуження, так сказати хатинку, куди постійно приїздить на відпочинок і подалі від повсякденних і церковних буднів. Але це не суть. Найцікавіше попереду!, цитують Патріоти України Незалежний портал новин.

Митрополит Никодим не лише сам полюбляє відпочивати у батьківський хаті, а ще й переховує у ній нелегалів з Росії, справжніх громадян країни агресора.

Моїм словам можуть не повірити, сказавши що Никодим справжній патріот та не міг такого зробити, але факт є фактом. І ось вам справжня правда про митрополита Никодима, яка є, без жодного забарвлення.

В серпні 2019 року працівники поліції Зони відчуження затримали трьох громадян Російської Федерації, які незаконно перебували не тільки в Зоні відчуження, а і в Україні. Коли почали встановлювати їх місце проживання, з’ясувалось найцікавіше, вони ховались у хаті Никодима, куди їх посилив сам владика. Напевно думав, що їх у його хаті не знайдуть. Але рано чи пізно, правда стає правдою.

Спитаєте звідки така інформація? А поспілкуйтесь з місцевими мешканцями. Вони вам все розкажуть та покажуть, як це все розповіли мені.

Ось вам і митрополит Никодим. В очі говорить, що патріот, а сам нишком переховує нелегалів зі своєї справжньої батьківщини – Росії.

P.S.: До речі, нелегалів видворили з України, а митрополит Никодим намагається приховати свою причетність до цього. Мабуть пояснить поліції, що все відбувалось без його відома.

Джерело

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...