"Гідний медалі Жукова!": У РФ генерал нагородив власного сина за невдалий наступ на Київ

Олександр и Денис Лапіни. Фото: скріншот з відео.Російський генерал Олександр Лапін нагородив медаллю Жукова власного сина Дениса, який керував першим танковим полком і намагався прорватися до Києва з боку Чернігова. Як вже відомо, ці спроби були провальними. Про це повідомляє FreeДом, передають Патріоти України.

Слід зазначити, що Лапін-старший командує угрупуванням російських військ "Центр", воював на Кавказі та в Сирії, а нині є "героєм" Росії. "Перший гвардійський танковий полк, яким керує Лапін-молодший, провалив наступ. Частина фактично була розбита, втрачено величезну кількість танків, багато танкістів загинули, кілька десятків як мінімум потрапили у полон. Кілька людей вважаються зниклими безвісти. І ось в цих умовах генерал, командувач ЦВО приїжджає і вішає на груди медаль власному синові, який не тільки не виконав поставлене завдання, але і провалив його, втратив елітний підрозділ", - йдеться у повідомленні.

У Росії пропагандисти намагаються всіх запевнити, що завдяки Лапіну окупантам вдалося просунутися в районі Лисичанська. Слід зазначити, що захопити місто російські "герої" намагалися більше місяця, вони втратили величезну кількість своїх бійців та техніки. Не дивлячись на те, що українське командування розпорядилося вивести наших захисників з міста, вдалим захоплення Лисичанська для росіян точно назвати не можна.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...