"Гідний результат": ЗСУ показали, як колишні ув'язнені зачистили ворожу посадку на Донеччині (відео)

47-ма окрема механізована бригада "Ма́ґура" показала, як воїни спеціального батальйону "Шквал" доводять свою ефективність та вмотивованість на полі бою на Покровському напрямку, передають Патріоти України.

"На відео – зачистка ворожої посадки за допомогою екіпажів БМП Bradleу. Бійці "Шквалу" десантувалися та відпрацювали по російській піхоті, зайнявши позиції. Гідний результат справжніх левів!".

Батальйон "Шквал" складається з громадян, які відбували покарання в місцях позбавлення волі та сформований з добровольців, які самі прийняли рішення захищати країну. Колишні увʼязненні не перетинаються з механізованими батальйонами.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...