Гепа підстрахувавався, Разумков дав добро: Родич Кернеса йде в Раду від "Слуги народу"

Володимир Козак є рідним братом невістки мера Харкова.

Володимир Козак. Фото: Фейсбук.

Володимир Козак, родич одіозного мера Харкова Геннадія Кернеса, відомого своїми проросійськими поглядами, балотується в народні депутати України від пропрезіденской партії «Слуга народу». Як повідомляє в Facebook «Слідство. Інфо», Козак знаходиться на прохідному шістдесят восьмому місці, передають Патріоти України.

З відкритих джерел про родича Кернеса відомо мало: підприємець, випускник КНУ, безпартійний. При цьому Козак є рідним братом невістки мера Харкова. "У 2015 році Юлія Козак вийшла заміж за середнього сина Кернеса – Даніїла. Звісно, серцю не накажеш, брат за сестру не відповідає… Але Володимира Козака з родиною Кернесів, схоже, пов`язують не лише родинні посиденьки. У кінці 2018 року майбутньому депутату від «Слуги Народу» перейшла доволі солідна компанія з виробництва соків та харчових продуктів, якою до того володів середній син Кернеса. Можливо, це такий своєрідний калим від родини харківського мера за наречену? А от за які заслуги Володимир Козак опинився у прохідній частині списку – питання відкрите.

Ґугл також знає багато цікавого про батька майбутнього «Слуги народу» – Василя Козака. Але то вже інша історія. Партія «Голос» завдяки публічності виключила зі свого списку родича одіозного Гліба Загорія. А що скаже Слуга Народу?" - пишуть журналісти.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...