Гігантські кавуни розгромили війська загарбників: Нейромережа MidJourney намалювала битву за Херсон

Телеграм-канал "Український Наступ" опублікував кілька ілюстрацій, зроблених нейромережею MidJourney на тему "битва за Херсон". ШІ дуже своєрідно зобразив визволення міста від російських окупантів, передають Патріоти України.

"Штучний інтелект MidJourney про знищення російського угруповання на правобережжі Херсона", — підписали ілюстрації в телеграм-каналі.

Перед нейромережею поставили завдання зобразити бій за місто Херсон між ЗС РФ та ЗСУ. ШІ створив на запит дуже сюрреалістичні ілюстрації в стилі чи то Мунка, чи то Далі. На одному малюнку видно, як російські солдати в'язнуть у величезному кавуні. Водночас їх атакують менші кавуни, а позаду раз у раз з'являються кавунові вибухи — відступати нікуди, всюди на них чекає смерть.

Друга картинка ще епічніша. На військових насувається велетенський кавун, а всю округу заполонило море кавунової м'якоті (може, це кров, на думку ШІ, але в такому разі картина й зовсім моторошна).

Солдати перемазані чи то кавуновим соком, чи кров'ю, і кінця-краю цій кавуновій навалі невидно. Деякі військові відступають, хтось продовжує атакувати, але марно — червона м'якоть усюди. Під кавуном видніється притоплена та зім'ята військова техніка, схожа на гармату. І все це на тлі грізного синього неба.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....