HIMARS викликала істерику: Російські генерали терміново переводять родичів на "безпечнішу" службу в Сирії, - розвідка

Окупанти намагаються створити нову військову частину рівня бригади на території тимчасово окупованої Херсонської області. Тим часом російські офіцери бояться їхати в Україну, передають Патріоти України.

У ГУР Міноборони повідомили, що офіцери відмовляються від "відрядження" на війну. Окрім того, росіяни не хочуть перевозити власні сім'ї поблизу до зони ведення бойових дій.

російські офіцери не бажають їхати на війну в Україну, а генерали терміново переводять родичів на "безпечнішу" службу в Сирії, – мовиться у повідомленні.

За даними ГУР Міноборони, вище військове керівництво збройних сил росії не хоче залучати своїх близьких до бойових дій на території України. Генерали вважають, що Сирія – безпечніше місце для проходження служби.

Окрім того, у 38 зенітно-ракетній бригаді понад 26 російських військових звільнили через те, що вони відмовилися брати участь у бойових діях. Усім вписали у військові документи слова "зрадник батьківщини".

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...