Гімн України та вітання від Зеленського: Хакери влаштували святкову акцію до Дня Конституції у Криму та Білорусі

Хакери привітали з Днем Конституції України окупований український Крим та фактично захоплену Росією Білорусь. У громадських закладах Ялти, Мінська та Бреста 28 червня відвідувачі слухали Гімн України. Також до них завдяки хакерам звернувся президент України Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

Хакери домоглися, аби Гімн України у День Конституції нашої держави зазвучав у тимчасово окупованому Криму. Зокрема, національний славень лунав 28 червня у кафе в Ялті. Співробітниці кафе, варто зазначити, в перші секунди на знайомі з дитинства рядки відреагували посмішками.

Також персонал та відвідувачі ялтинського кафе послухали привітання з Днем Конституції від президента України Володимира Зеленського.

На тлі зростання загроз втягування у війну Росії проти України ще й Білорусі – завдяки хакерам, український Гімн сьогодні слухали й там.

Так, ось який вигляд це мало в одному із закладів громадського харчування у Мінську.

Величний славень Української держави в одне з найбільших державних свят України слухали й в одній із крамниць міста Брест.

І у Мінську, й у Бресті працівники, подолавши перший шок, взялися гарячково телефонувати кудись, аби розповісти про те, що сталося, і те, що вони ніяк не можуть зупинити трансляцію.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....