Гіпертоніки та шизофреніки: Окупанти лягають до лікарень, щоб уникнути війни в Україні (аудіо)

В окупованому РФ Донецьку місцеві жителі готові платити гроші за госпіталізацію до психіатричної клініки, щоб уникнути примусової мобілізації. Про це розповідають родичі окупантів, передають Патріоти України.

Під час телефонної розмови з батьками, аудіоперехоплення якої оприлюднило Головне управління розвідки, один з них попросив свою матір зробити для нього медичну довідку про те, що він нібито гіпертонік.

У свою чергу жінка зауважила, що її знайома поклала свого сина «на лікування». «Галка поклала його до санаторного відділення психіатричної лікарні. По блату у санаторне, щоб, коли його випишуть, він міг їздити машиною і працювати. А так його у перше відділення кинули б, і діагноз поставили шизофренія і все», — поділилася вона рецептом ухилення від «мобілізації» в ОРДЛО.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...