Гіркін аргументовано переконує росіян, що все дуже погано, а буде ще гірше, - Голобуцький

"Упоротий "русскій националіст" Іґорь Стрєлков (Ґіркін) продовжує активну розагітацію окупантів - аргументовано переконує всіх, що все дуже погано, а буде гірше", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"ВСУ регулярно контратакует. И если так все пойдет дальше, - к середине апреля "кадровых" ВС ДНР (в меньше степени - ВС ЛНР, но там ситуация тоже не сильно отличается) - просто не останется физически.

...Мобилизационный резерв у него [противника] гораздо более значительный - больше в разы.
...Кого будут сажать за рычаги боевых машин, когда ["КОГДА", а не "если"! - О.Г.] "выбьют всех стариков" - мне не понятно.
...Вполне возможно, что в ближайшие несколько недель будет "открыт новый фронт" западнее Киева. Об этом свидетельствует лихорадочная подготовка поляками своего "экспедиционного корпуса" для участия в боевых действиях на западной украине.
...Мобилизации по-прежнему нет и о ее подготовке даже не слышно. А без нее эту войну не выиграть. Впрочем, не исключаю, что в недрах Министерства Обороны вынашиваются совершенно другие планы, нежели одержать победу. Либо там (где тепло и пока вполне безопасно) - продолжают тешить себя (и не только себя, но и "верховного") иллюзиями о том, что "вот-вот и враг побежит, самолеты и ракеты сделают своё дело и напрягаться сверх теперешнего не придется".
==
Дуже непоганий опис перспектив окупанта: його буде фізично винищено, при тому достатньо скоро. А "коли поляки відкриють другий фронт", лаптям стане зовсім кисло.
Стрєлков, напевно, розраховує отаким якось підштовхнути Кремль до якихось "рішучих, масштабних дій". А по факту переконує і Москву, і тих окупантів, що його читають (а він достатньо авторитетний для більшості їх), що настав час думати, куди тікати і де сховатись від наслідків поразки у розв'язаній ними війні".

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...