"Гіркін працює на Патрушева": Політтехнолог пояснив, що означає сам факт появи екс-ватажка "ДНР" у Криму

Колишнього фсб-шника Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, який брав участь в окупації Криму, затримали, коли він намагався потрапити на Херсонський фронт. Експерти запевняють, що все через війну між ФСБ та армією всередині РФ, адже Гіркін працює на Патрушева. Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман, передають Патріоти України.

Він каже, що тут важливий сам факт прибуття Гіркіна до Криму. На його думку, цей візит може мати символічне значення. Зокрема, Шейтельман пригадав слова президента, що війна почалася з Криму, тож вона ним і закінчиться. "І коли ми зловимо, арештуємо чи вб'ємо гіркіна, то й війна, ймовірно, закінчиться", – додав політтехнолог.

За його словами, не секрет, що Гіркін працює в ФСБ, а в Росії є велике протистояння між ФСБ та армією. "Тому, швидше за все, Гіркін працює на Патрушева. Я підозрюю це. Бо не може бути, щоб хтось працював на високій посаді у ФСБ, але не працював особисто на Патрушева", – зауважив Шейтельман.

Він вважає, що Патрушев робить вустами Гіркіна деякі заяви, направлені проти російської армії. "Бо Патрушеву потрібно постійно виправдатися перед Путіним про те, що ФСБ програла цю війну. Адже саме ФСБ було сторонником початку цієї війни проти України", – відповів експерт.

Шейтельман наголосив, що війну виграти Росії не вдалося, значить хтось має бути винним. І от ФСБ вустами Гіркіна каже, що це - армія, тому Патрушев наказує йому щось говорити.

Він вважає, що слова Гіркіна - це не дурниці, адже це чиїсь меседжі, їх для чогось створили, і з них можна зрозуміти, що відбувається. "І ця війна між ФСБ та російською армією – це серйозна процедура всередині росії. Це може нам допомогти. Адже нам треба не лише повернути наші території, а й скинути путінський режим", – підсумував політтехнолог.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...