"Гіркін "розмазує" Путіна по стінці": Чорновіл розповів про повстання "яструбів" проти диктатора

Нещодавно муніципальні депутати в Петербурзі висунули вимогу Держдумі РФ звинуватити Путіна в державній зраді за розв'язану війну. Це безпрецедентний випадок, який говорить про початок повстання проти диктатора, передають Патріоти України.

Політичний аналітик і колишній народний депутат України Тарас Чорновіл розповів в інтерв'ю Главреду, що подібні вимоги поки що висувають окремі групи росіян, тобто це не масове явище.

"Втім, раніше подібні вимоги взагалі були неможливими, а зараз процес зрушився з мертвої точки і потроху набирає обертів", - пояснив екс нардеп.

Чорновіл підкреслив, що Путін зараз в основному отримує удари зсередини Росії не через те, що вторгся в Україну і скоїв злочин, а навпаки.

"Сьогодні в Російській Федерації виникло те, чого він точно не очікував – спалах "яструбів". Там звучить багато заяв від Гіркіна та інших "яструбів", які обурені діями Путіна, відзначають, що він нікчема, лох, і вже відверто говорять про те, що Акела промахнувся", - зазначив він.

Екс нардеп упевнений, що в Росії лібералів немає – життя показало, що всі вони такі ж сталіністи і "яструби", як і інші.

"І всі вони будуть кричати Путіну продовжувати війну, особливо коли Україна почне повертати Крим. Це стосується і Собчак, і Навального, і інших. Всі вони зараз перетворюються на" яструбів " і звинувачують Путіна. У Росії будь-якого, хто кричить або пише "Ні війні!", відразу саджають за поширення фейків про російську армію. При цьому інші кричать Путіну: "Чому ти програєш?". Той самий Гіркін "розмазує" Путіна по стінці, як тільки хоче, і господар Кремля не знає, що з цим зробити", - зазначив Чорновіл, додавши, що у Путіна зараз немає відповіді на радикальне крило, яке розростається в російському суспільстві.

Більш того, для Путіна стало несподіванкою те, що в тилу, за його спиною виникла група "яструбів". "Раптом виявилося, що всі ці "патрушеви", "шойгу" та інші – це не просто фанерні маршали, а за їх спинами виникають ті, проти кого Путін не має протидії і хто може його просто знести. За ними стоїть купа спецслужб, силових структур – величезна підтримка. Так що Путіна в разі чого просто попруть", - вважає Чорновіл.

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...