Гіркін визнав, що в окупантів на півдні України проблеми: ЗСУ просунулися на кілька кілометрів

Колишній ватажок "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) визнав, що становище російських окупантів на півдні України продовжує погіршуватися. Терорист поскаржився, що Збройні сили просунулися на кілька кілометрів. Також він констатував, що ЗСУ нарощують ударні угруповання на кількох напрямках. Про це колишній ватажок "ДНР" написав у своєму Telegram, передають Патріоти України.

За словами терориста, війська РФ втрачають позиції на Херсонсько-Миколаївському фронті. Гіркін зазначив, що Збройні сили України нарощують ударні угруповання на Чорнобаївському та Снігурівському напрямках.

"В даний час ЗСУ продовжує нарощувати ударні угруповання на Чорнобаївському (с. Чорнбаївка на північний захід від Херсона) і Снігурівському (с. Снігрівка на північний схід від Херсона, приблизно посередині дуги Херсон – Давидів Брод) напрямках", – написав терорист.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...