Гість буде зі своїм "термосом"? У Росії організують для Кім Чен Ина "званий обід"

В Росії збираються організувати званий обід, за яким пройде зустріч диктатора Путіна та глави КНДР Кім Чен Ина. Про це заявив рупор Кремля Пєсков, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські пропагандистські телеграм-канали.

Як зазначається, до РФ днями приїде глава КНДР Кім Чен Ин. З приводу цього там планують організувати званий обід, на якому буде присутній Кім Чен Ин та російський диктатор Путін.

Зазначається, що Путін та Кім Чен Ин на переговорах обговорять двосторонні відносини. “Росія вважає своїм обов'язком налагоджувати добрі та взаємовигідні відносини з КНДР, як і з іншими сусідами”, - сказав Пєсков.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...