"Гів мі йо координат": Гауляйтер Запорізької області опублікував перехоплення розмов "іноземних найманців" в Україні, але щось пішло не так (аудіо)

Колаборант та пропагандист Володимир Рогов, який веде антиукраїнську діяльність на окупованій території Запорізької області, опублікував розмову так званих "іноземних найманців" в Україні. Проте відчутний акцент англійськомовного "найманця" наштовхує на думки, що це черговий російський фейк, зазначають Патріоти України.

Зрадник, який називає себе членом військової ради адміністрації Запорізької області, опублікував цей запис у своєму Telegram-каналі. Про так зване "перехоплення" одразу почали писати російські пропагандистські ЗМІ.

Як пишуть пропагандисти, російські розвідники перехопили на Запорізькому напрямку переговори "іноземних найманців", які воюють на боці ЗСУ. У цих переговорах нібито йдеться про коригування вогню артилерії. Російські ЗМІ зазначають, що з розмови так званих "найманців" важко визначити, з якої саме вони країни, через акцент.

Так звані переговори велися англійською мовою, і в них "найманці" розповідали, що в українців бракує підготовлених фахівців, і що без іноземців вони б "давно померли".

Проте сам запис, зокрема виразний слов'янський акцент "найманців", наштовхує на думку про те, що це черговий російський фейк. Ним росіяни прагнуть знецінити всю міць українських захисників та вкотре наголосити на тому, що в Україні вони воюють із "силами НАТО".

Так, у своєму Telegram-каналі Рогова висміяв український політик Антон Геращенко, який наголосив на недолугості російських пропагандистів. "Нічого смішного сьогодні ви вже не почуєте! Рогов стверджує, що це "перехоплення переговорів іноземних найманців", що воюють на боці ЗСУ. Звичайно, визначити національність учасників діалогу неможливо, але ми ризикнемо: зважаючи на акцент, це той самий "гомосоветікус", – підсумував Геращенко.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...