"Глава Чечні почав готуватися до громадянської війни": Піонтковський прокоментував заяву Кадирова щодо ППО

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров попросив у президента РФ Володимира Путіна розмістити на Кавказі засоби ППО, оскільки побоюється початку громадянської війни в Росії. Проти нього налаштовані усі силовики країни. Про це в інтерв'ю Наталі Влащенко на її Youtube-каналі розповів російський політолог, математик і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, Кадиров розуміє подальший розвиток подій у РФ. "Він зажадав встановити системи протиповітряної оборони в Чечні, неподалік свого родового селища. Знаєте, чого він боїться? Він розуміє, що з перемогою України та з падінням Путіна в Росії почнеться громадянська війна всіх проти всіх. Усім відомо, що силовики налаштовані проти Кадирова", – наголосив Піонтковський.

"Заява про систему оборони над його родовим селом – це перший клекіт громадянської війни в Росії, якою закінчиться її ганебна авантюра в Україні", – впевнений політолог.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...