Глава фракції мав "таємний план": Арахамія "зарізав" Тищенка на виборчій дільниці

У фракційному чаті "слуг народу" 31 березня було опубліковано інформацію про нібито "ножове поранення" нардепа Миколи Тищенка, яка виявилася фейком. Джерела ЗМІ в МВС відразу ж заявили, що повідомлення не відповідає дійсності, інформують Патріоти України.

Як з'ясувалося пізніше, глава фракції Давид Арахамія його спеціально запустив, щоб дізнатися, хто з нардепів зливає дані Telegram-каналам, пишуть "Вести" з посиланням на нардепа Євгена Шевченка та очільницю пресслужби політсили Юлію Палійчук.

Чи вдалося виявити цю людину, поки невідомо. У повідомленні стверджувалося, що Тищенка поранено на 87-й виборчій дільниці. "Повідомлення в нашому офіційному чаті: колеги, надійшла інформація, що наш колега Микола Тищенко був поранений на 87-й дільниці, попередньо ножове – надається допомога", – йшлося в ньому.

"Дезу вкинув сам Арахамія, щоб дізнатися, хто зливає інформацію в Telegram-канали. Не зовсім зрозуміло, яким саме чином він збирався це зробити, якщо повідомлення опублікували для всіх учасників чату. Мабуть, Арахамія знає якийсь "айтішний секрет" або тупо вираховує за IP", – пише видання.

Водночас, як пише "Главком", "слуги народу" на чолі з Тищенком приїхали на 87-й округ в Івано-Франківську область, щоб з'ясувати, чому кілька днів заблокована робота окружної виборчої комісії.

Нардеп вийшов на вулицю, де відбувалося протистояння між Василем Вірастюком та Олександром Шевченком, але під час виступу його освистали.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...