Глава МЗС Естонії відповів Пригожину на передану у Європарламент кувалду і показав, який "подарунок" приготував для нього (відео)

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу заявив, що хоче подарувати господарю ПВК Вагнеру Євгенію Пригожину наручники, передають Патріоти України.

Рейнсалу відреагував на провокацію Пригожина, який перед цим передав російським пропагандистам «закривавлену» кувалду в кейсі від скрипки «для відправки до Європарламенту». Раніше з’явилась інформація, що депутати Європарламенту хочуть визнати кремлівську ПВК терористичною організацією.

У себе в Twitter глава МЗС Естонії опублікував відео, в якому розповів, що наручники чекатимуть на Пригожина та його поплічників у Міжнародному кримінальному суді в Гаазі, де вони відповідатимуть за свої злочини в Україні. «Після того, як російський найманець Пригожин послав свій закривавлений молот у Європарламент, я б хотів, щоб він прийняв наш невеликий подарунок, який чекає на нього в Гаазі», — написав він.


Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...