Глава НСТУ Аласанія прокоментував пропозицію Зеленського про дебати у вигляді телемоста

Зураб Аласанія впевнений, що команда шоумена абсолютно не зацікавлена у дебатах.

Зураб Аласанія. Фото: УНІАН.

Телемосту в прямому ефірі «Суспільного» між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським не буде. Про це theБабелю заявив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія, передають Патріоти України.

«Телеміст заборонений правилами дебатів. Його не буде. Якщо 19-го прийде Порошенко, він отримає свій час в ефірі, але це буде нецікаво», — заявив Аласанія.

Він також додав, що команда Зеленського навряд чи прийде на дебати в студії «Суспільного». «Вони не зацікавлені в дебатах», — підкреслив Аласанія.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...