Глава розвідки Росії поскаржився, що США хочуть зробити для РФ в Україні "другий Афганістан"

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін заявив, що США нібито намагаються затягнути так звану "спецоперацію" Кремля в Україні. За його словами, НАТО прагне перетворити українську державу для росіян на "подобу Афганістану", передають Патріоти України.

Про це Наришкін написав у статті для кремлівського журналу "Національна оборона", текст якої наводять росЗМІ. У дусі російської пропаганди глава розвідки поскаржився на те, що Сполучені Штати нібито використовують "найпідліші методи" для створення в Україні "терористичного підпілля".

На думку Наришкіна, "західні еліти" нібито використовують війну в Україні для "ліквідації свого середнього класу". Представник країни, яка страждає від інфляції внаслідок санкцій за агресію, заявив, що в Європі нібито готуються запровадити продуктові картки та відключити опалення "під приводом надання допомоги українському народу".

Крім того, Наришкін традиційно звинуватив країни Заходу в "русофобії" та назвав "спецоперацію", яка виявилася справжнім геноцидом українського народу, "моментом істини" для "русского міра". Глава російської розвідки стверджує, що РФ створює "багатополярний світ", від якого нібито "виграють усі".

"Наразі прямо на наших очах розгортається принципово новий етап європейської та світової історії. Його суть – у краху однополярного світу та системи міжнародних відносин", – заявив Наришкін, додавши, що дана система нібито заснована на праві США "руйнувати інші держави".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...