Глава РПЦ Кирило закликав два дні молитися за здоров'я Путіна - у мережі їм обом побажали провалитися у пекло

Патріарх Кирило закликав громадян Росії молитися за здоров'я президента РФ Володимира Путіна. Для цього РПЦ навіть затвердила тексти молитов "про здоров'я глави держави російської", передають Патріоти України.

До того ж вірян просять молитися не лише 7 жовтня, в день народження Путіна, а й 8-го, у свято Сергія Радонезького. Ініціатива російського патріарха не залишила байдужими користувачів мережі. Люди припустили, що, очевидно, здоров'я глави Кремля серйозно похитнулося, якщо Кирило просить про нього молитися два дні.

"Все настільки погано?", "Два на покійника, все правильно", "Гундяєв поплутав, два дні покійника відспівують", "Просто на 3-й уже відспівують", – пишуть вони. Крім того, багато хто закликав молитися за якнайшвидшу кончину лідера країни-агресора, який розв'язав злочинну війну:

"Будемо бажати, щоб він скоріше ...", "Ми сім місяців молимося, щоб він здох, а толку ...", "Я сподіваюся, це буде той випадок, коли "почали за здоров'я, закінчили за упокій", "Так помолимося, щоб він нарешті здох! Всі зачекалися вже на цю прекрасну новину", "Щоб вони обоє в пекло провалилися".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...