Глава СЗР РФ заявив, що Франція готується відправити 2 тисячі військових в Україну, Міноборони країни відреагувало

Міністерство оборони Франції спростувало інформацію Служби зовнішньої розвідки РФ про те, що начебто Франція готується відправляти своїх військових до України, інформують Патріоти України.

Директор СЗР Сергій Наришкін заявив, що нібито контингент для відправки в Україну вже готується і на початковому етапі він становитиме близько 2 тисяч осіб.

У Міністерстві оборони Франції заявили, що інформація, оприлюднена директором СЗР, є «прикладом систематичного використання Росією масової дезінформації». У відомстві закликали бути максимально уважними, щоб запобігти поширенню фейків.

26 лютого після конференції з підтримки України, яка відбулася в Парижі, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що не можна відкидати відправлення в Україну західних військових.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...