Главу СБУ Харківщини вигнали з посади: Зеленський висунув гучне звинувачення

Президент України Володимир Зеленський звільнив голову СБУ Харківської області за те, що "не працював на захист міста, а думав тільки про себе особисто". Про це він заявив у відеозверненні, яке транслювалося в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

За словами президента, місцева влада і правоохоронці ефективно співпрацюють заради перемоги. "Чого не скажеш про місцеве керівництво по лінії Служби безпеки України. Я приїхав, розібрався, звільнив голову СБУ області. За те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто", - зазначив Зеленський.

Він додав, що мотиви керівника СБУ області з'ясовуватимуть правоохоронці. "Третина Харківщини досі під окупацією. Обов'язково звільнимо всю територію. І на цей результат повинен працювати кожен на посадах як на місцевому рівні, так і на державному", - підкреслив глава держави.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...