Гналися за авторами графіті з "Ї": У Маріуполі підірвали патруль окупантів

Окупанти в Маріуполі підірвалися під час спроби наздогнати тих, хто залишив в місті графіті з "Ї" – символ спротиву. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Маємо підтвердження підриву патруля окупантів по вул. Карпинського Кальміуського району, яки намагались стерти "Ї" та наздогнати наших "художників", – написав він.

Відомо, що трьох окупантів було госпіталізовано в лікарню Донецька. Вони живі. "Ніхто з художників не постраждав та всі знаходяться в безпеці", – додав він.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...