"Гній системи": Український журналіст розкритикував Тігіпка і Лещенка

Купити політичних активістів дуже просто і зробити це вдалося багатьом олігархам і політикам, які хочуть знову подружитися з Росією.

Роман Скрипін. Фото: Детектор медіа.

Вчора, 27 лютого, журналіст Роман Скрипін піддав критиці Сергія Тігіпка як потенційного прем'єра. Він нагадав, що цей екс-чиновник завжди працював на догоду олігархам і пізніше сам став таким же. Також він розкритикував члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка. Про це журналіст розповів в ефірі свого каналу, передають Патріоти України.

Так, Скрипін нагадав, що Лещенко пройшов у Парламент за списками БПП Порошенка, пізніше зумів купити собі велику квартиру в центрі Києва, а тепер сидить на великій зарплаті в "Укрзалізниці" і йому абсолютно все одно, хто буде прем'єром, головне для нього - залишитися на своєму місці. Саме з цієї причини він не став критикувати Тігіпка, коли пішли чутки про його призначення главою Кабміну. Журналіст також розповів, що Тігіпко вміє працювати з олігархами і з цієї причини він усім зручний, особливо тим, хто не хоче нічого міняти. Скрипін заявив, що купити політичних активістів дуже просто і зробити це вдалося багатьом олігархам і політикам, які хочуть знову подружитися з Росією.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...