"Гнучкий і марнославний": Експерт охарактеризував нового прем'єр-міністра

Відсутність досвіду - невелика вада. Адже Микола Азаров мав відношення до 14 бюджетів України.
Олександр Гончарук. Фото: Главред.

Маємо наймолодшого прем'єр-міністра за історію незалежності. Він - недосвідчений політик. Добре знаходить спільну мову з вищим керівництвом. Може підлаштовуватися під Зеленського. Про це в інтерв'ю розповів політичний оглядач Леонід Швець, передають Патріоти України.

"До певної міри - це нормально. Але занадто велика гнучкість шкідлива. Кажуть, що він марнославний. В міру це добре. Якщо йдеш у політику і не хочеш слави, тобі там нічого робити. Реформатор має провести каденцію так, щоб пам'ятали.

Відсутність досвіду - невелика вада. Микола Азаров мав відношення до 14 бюджетів України. Але чи такі люди потрібні на керівних посадах у державі, яка хоче реформ? Рухати цим мають нові та трохи безбашенні", - вважає експерт.

Хотілося б, щоб новий уряд став командою, наголошує він. "Чи зможе Гончарук об'єднати цих людей? Кожен міністр - складна і багатогранна особистість. Важливо, щоб всередині Кабміну не з'ясовували, хто кому Рабінович, а підтримували одне одного. Це - великий виклик", - додає Леонід Швець.

Джерело: Gazeta.ua

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...